Flyttat blogg/

Jah då har man flyttat ni kan inte fatta hur irriterad jag blev på den här bloggen men som tur går det alltid och fixa nya bloggar som jag just har gjort.
Så kolla in på http://missanniie.blogg.se nu för där har jag flyttat mitt bloggande :D

Ny design

Så äntligen har man blivit av med den fruktansvärda rosa designen. Men den här är inte den som ska läggas ut, tog den från en hemsida medans jag väntar på min riktiga. 

Tänker inte skriva så mycket mer för jag har haft en sån lång dag mellan jordbro, TC och Sturepaln så jag orkar inte blogga idag. Sen så har jag annat att fixa innan jag kan ta mitt bad och ta hand om mig för resten av dagen. 
Hör väl av mig i morn istället.

Film dags

Inget mer bloggande, kommer göra sönder min dator snart om jag sitter kvar. Är så FUCKING förbanad!! :@ 
För den delen så ska jag kolla på film med systrarna mina och äta mig tjock så kanske smätran också försvinner.
Alltså det finns en sak som jag hatar när det kommer till mig och det är att när jag väl håller mig fast vid en så vill jag inte släppa taget om den och när jag inte hör från själva personen så blir det ännu värre, som nu jag mår som skit bara för att nån inte har hört av sig. Kanske låter lite dramatiskt och så men jag är ärlig iaf, jag mår som skit och jag orkar inte vänta mer, FAN hör av dig!! 

Hur som helt så har jag sagt det och nu så ska det bli film dag med systrarna!

Dagens


I can do it like a brother, do it like a dude...


Två månader kvar bara!! (L)

Ni kan inte fatta hur lycklig jag är just nu, här ligger man i sin säng och kollar runt lite i mobilen. Bestämer mig för att kolla på kalendern då jag märker att vi är 1:a mars idag. Vet ni vad det menas??! Jo att det är exakt två månader kvar till min månad! Ni kan inte ana hur lycklig jag är just nu!! :D<3
Vet inte varför just dena 21:a paril 2011 spelar så stor roll men jag har ladrig längtat efter min månad/datum så mycket som jag gör just nu.

Är så lycklig att jag messade hela min kontakt lista, hela världen om det så gick. Sen så får jag ett meddelande om att det är därför att jag blir tonåring med nej det är det verkligen inte, jag längtar inte efter att komma i den basen för det. Känner mig redan som en tonåring och är garanterat utvecklad som en, inte för att sitta och leka nåt här nu men jag är det och känner så. Lixom jag har gjort allt sånt som nyfikna små tonårs tjejer gör i livet, dock förutom att ha sex. Jag är fortfarande oskuld men annas så har jag gjort allt typ (?
Sen så är man utvecklad till en sen länge. Fick t.ex mina bröst vid 8 år och min mens vid 9 o.s.v. Kanske inte helt utvecklad men jag har hur som helst paserat alla dom små baserna som finns så jah..jag längter inte efter att fylla år för att jag då blir " tonåring " och för den delen så är det bara ett ord tycker jag, lixom man är fortfarande sig själv. För några kanske man börja komma i pubereteten men för min del så har jag redan paserat det så inget kommer direkt hända mig eller ändras. Bara att jag längtar så ( venne varför ) och är så lycklig för att det bara är två månader kvar! :D<33

Utångs bilder som skulle läggas ut tidigare idag


Bilder jag tog innan jag skulle till TC och göra några ärenden för idag, skulle egentligen läggas ut innan jag drog men tiden gick så fort så jag han inte man aja..lägger ut dom nu i stället.

RSS 2.0